Skip to main content

Φωτογραφίες ἀπό τό Nafpaktianews τοῦ Ναυπάκτου Ἱεροθέου καί τοῦ Αἰτωλίας καί Ἀκαρνανίας Κοσμᾶ ἀπό τά νεανικά τους χρόνια

Ιερόθεος-Κοσμάς: Μια φιλία 60 χρόνων - Σπάνιες φωτογραφίες από τους δύο Μητροπολίτες τα χρόνια της νιότης τους

Το Nafpaktianews σας παρουσιάζει μερικές σπάνιες φωτογραφίες από τη φιλία μεταξύ των δύο Μητροπολιτών Ιεροθέου και Κοσμά,από τα χρόνια της νιότης τους.

Στην παραπάνω φωτογραφία εικονίζεται ο κατά κόσμον Κωνσταντίνος Παπαχρήστος και μετέπειτα Μητροπολίτης Κοσμάς με τα χέρια στη μέση από τα δεξιά ενώ ο νεαρός κατά κόσμον Γεώργιος Βλάχος μετέπειτα Μητροπολίτης Ιερόθεος που εικονίζεται με τα χέρια πίσω.  Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί κατά τη διάρκεια σχολικής Εκδρομής του οκτατάξιου γυμνασίου το 1962-63.

Στη φωτογραφία οι δυο Φίλοι Μητροπολίτες Κοσμάς με το σκούρο σακάκι και Ιερόθεος στα αριστερά του κατά τη διάρκεια κατασκήνωσης το 1967.

Στην ανωτέρω φωτογραφία την ίδια χρονιά το 1967 κατά τη διάρκεια της κατασκήνωσης εικονίζεται στο κέντρο της φωτογραφίας με το σκούρο σακάκι ο Κωνσταντίνος Παπαχρήστος (Μητροπολίτης Κοσμάς) και στα αριστερά του ο Γεώργιος Βλάχος (Μητροπολίτης Ιερόθεος).

Μια ακόμη φωτογραφία από την ίδια χρονιά του 1967 κατά την διάρκεια κατασκήνωσης.Στη μέση εικονίζεται ο Γεώργιος Βλάχος (Μητροπολίτης Ιερόθεος).  Στα δεξιά του ο Κωνσταντίνος Παπαχρήστος (Μητροπολίτης Κοσμάς) και στα αριστερά του ο αδελφός του Κοσμά Απόστολος Παπαχρήστος.

  • Προβολές: 1901